Percykel

Butiken för dig som älskar sport

OM PERCYKEL

Percykel är sportbutiken för dig som älskar sport och ställer lite extra höga krav på kvalitet och god service. Vi tillhandahåller utrustning inom längdskidor, cykel och löpning. Vi håller till på Hamngatan 5 i centrala Hudiksvall och erbjuder välkända varumärken av genomgående hög kvalitet. Vi har en egen verkstad där vi servar och lagar cyklar och vallar och slipar skidor.
Vi som äger företaget och arbetar i butiken har alla ett genuint intresse för idrott. De flesta av oss har själva varit aktiva på elitnivå. Det gör att vi har stor förståelse för vad våra kunder efterfrågar och kan ge tips och råd baserade på egen erfarenhet.

Vårt motto är att du som kund alltid ska vara nöjd när du handlat av oss. Om du skulle vara missnöjd så berätta det för oss. Vi är inte nöjda förrän du är det.

butiksbild1 om Percykel
Butiksbild personal servar en cykel

Drömmen som blev sann

Redan som barn var Jan Hagström från Hudiksvall intresserad av cyklar och cykling. Han drömde om att en dag bli tävlingscyklist och dessutom att äga sin egen cykelaffär. Det skulle dröja drygt 20 år innan drömmen slog in.

1996 drog han igång verksamheten i liten skala i hembyn Forsa. Till att börja med sålde han cyklar och längdskidor. Redan från början var han fast besluten att bara sälja produkter som han själv tyckte var bra och kunde rekommendera till andra. Redan i starten blev han återförsäljare av Trek-cyklar och blev sedemera utsedd till “Bästa TREK-säljare i Sverige” tre år i rad med en resa till TREK- fabriken i USA som förstapris.

De första tio åren drev Jan verksamheten själv. 2007 gick fd förbundskapten Magnar Dalen och skidåkarna Mattias Fredriksson och Dan Marsch in som delägare.

2010 flyttade butiken till nya, större lokaler i centrala Hudiksvall. Flytten innebar ett stort lyft för företaget som sedan dess utvecklats positivt, både omsättnings- och resultatmässigt.

Sportclub color icon

PERCYKEL SPORT

Verkstad color icon

VERKSTAD I BUTIKEN

Förmånscyklar color icon

FÖRMÅNSCYKEL

Hy cykel color icon

HYR CYKEL

Pin It on Pinterest